Afgifte goederen

De goederen kunt u tijdens onze openingstijden afgeven aan de Molenstraat 5 in Boxtel. Meld het even wanneer u spullen komt brengen, wij helpen graag mee.

Zet u a.u.b. geen spullen voor de deur wanneer we gesloten zijn, dit in verband met het straatbeeld voor buurtbewoners.

Ophalen van goederen:
Spullukus komt graag desgewenst aangeboden spullen gratis bij u ophalen. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen met: 06-22588123.

Spullukus neemt graag al uw overbodige, niet kapotte spullen aan, zoals huisraad, meubels, kleding en boeken. Spullukus neemt geen witgoed aan.

Woning ontruiming en bezemschoon opleveren:
Voor een huis ontruiming en/of bezemschoon opleveren van een woning vragen wij u contact op te nemen met nummer: 06-22588123.
Langskomen kan natuurlijk ook. Samen met u kijken we of het haalbaar is dit gratis te oden, indien we met de te ontvangen spullen de kosten kunnen dekken. Wanneer dit niet het geval zal zijn overlegt Spullukus met u wat een redelijke vergoeding zou kunnen zijn om de klus te klaren.

Complete inboedelservice:
Voor het gratis ophalen van een complete inboedel van een woning, kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging door te bellen met: 06-22588123.
Tijdens deze afspraak zal de grootte van de inboedel bepaald worden t.b.v. transport en mankracht. Voor het verwerken van onbruikbare goederen zullen kosten in rekening worden gebracht.